Arrangementer


Julelunsj med demo av hvordan vi jobber
Tirsdag 17. desember 2019
Protekt IT i Skien | Gratis

Går mye av arbeidsdagen med til å svare på e-post og sitte i internmøter? Da bør du sette av tid til å delta på vår julelunsj og demo av hvordan vi jobber. Protekt IT drives i praksis i noen digitale verktøy som de fleste har, men som de færreste utnytter. Vi viser deg hvordan dere kan redusere intern e-post, ha effektive møter og samtidig spare penger.

Modern Workplace Experience hos Microsoft
22. januar 2020
Oslo | Gratis, utover transport/togbillett

Sammen med Microsoft og Crayon inviterer vi til en spennende dag hos Microsofts nye lokaler i Bjørvika. Opplev framtidens teknologi, skyløsninger og samhandlingsverktøy. Dette blir en dag med mye læring og inspirasjon.

ISE 2020 – Verdens største AV-messe
11-13. februar 2020
Amsterdam | 8000,- for fly, enkeltrom og billetter til messen.

Bli med oss til verdens største AV-messe i Amsterdam. Vi drar selv hvert år for å holde oss oppdatert på det siste innen AV, møterom, samhandling og øvrig teknologi. I år har vi gleden av å invitere med oss 10 kunder.

Besøk på Telenors forskningsavdeling for AI
Mars 2020
Trondheim | Gratis, utover reise

Sammen med Telenor inviterer vi til et eksklusivt besøk på Telenors forskningsavdeling hos NTNU i Trondheim. Det er Norges største satsning på kunstig intelligens. Avdelingen fokuserer også på smarte bygg, IoT og sensorteknologi.

3.0 | Digitalisering i praksis
Mars 2021

Heltekonferansen + Digitalisering i praksis = sant! Vi forbereder tidenes råeste teknologikonferanse i Telemark. Dette blir et event du ikke vil gå glipp av. Meld deg på nyhetsbrevet og hold deg oppdatert om det som skjer framover.